Despre mine

Salutare!

Ești interesat să afli informații din lumea business-ului sportiv? Vrei să înveți cum se conduce un club sportiv, o federație sau o ligă? Sau poate ești interesat de ultimele noutăți din lumea marketingului sportiv?

Ei bine ai ajuns în locul potrivit.

Cine este Justin Ștefan
Despre Justin Ștefan

CINE SUNT?

Sunt Justin Ștefan și din 2006 activez în industria sportului. Mi-am început cariera în sportul românesc ca avocat. De fapt, am fostul unul dintre primii avocați români specializa în dreptul sportiv. Mai întâi am fost consultantul juridic al Federației Române de Fotbal. După ce mi-am încheiat aventura federală, în 2009, cu o ceartă de pomină, avându-l ca adversar pe nimeni altul decât Nea Mitică de la Ligă, am reprezentant multe cluburi din Liga I,  precum și mulți fotbaliști cunoscuți și iubiți de fani.

Din 2011 până în 2013 am fost membru în Consiliul de Administrație al FC Steaua București.  În noiembrie 2013 am devenit Secretarul General al Ligii Profesioniste de Fotbal. Din ianuarie 2022 scriu analize și opinii pentru site-ul www,politicaexterna.ro 

Justin Ștefan
Justin Ștefan

CE PRIMEȘTI?

Dacă lucrezi în lumea sportului, vei fi întotdeauna conectat la ultimele noutăți din industria sportului internațional. Vom vorbi și despre sportul românesc și vei afla adevăruri pe care ceilalți încearcă să le ascundă sau secrete pe care industria sportului nu vrea să le afli. 

Dar beneficiile nu se opresc aici. M-am hotărât să îmi pun la dispoziția ta toată experiența pe care o am în domeniul managementului sportiv. Te voi învăța tot ce știu despre industria sportului. Vom discuta despre istoria managmentului sportiv și despre principiile de management aplicabile în sport. Iar dacă îți place marketingul sportiv, comunicarea în sport sau dreptul sportiv, îți garantez că acesta este unul dintre puținele locuri din România unde vei obține informații serioase despre aceste domenii.

Nu te-am convins? Înseamnă că nu ești hotărât să devii unul dintre cei mai buni în profesia ta. Serios, dacă vrei să înveți totul despre managementul sportiv, ai nimerit în locul potrivit. Tu decizi ce faci mai departe.

”Niciodată să nu spui niciodată, pentru că limitele, ca și temerile, sunt adesea doar o iluzie” (Michael Jordan)

BONUS

Ah, era să uit. Nu vom vorbi doar despre sport. Îmi place să citesc, așa că îți voi povesti și despre cărți. Îți recomand să citești cât mai mult deoarece un manager bun trebuie să aibă abilități de comunicare. Cititul te va învăța să vorbești și să scrii mai bine.

Iar dacă lucrezi în lumea corporațiilor, te voi învăța cum să folosești sportul pentru a deveni mai bun în ceea ce faci.

Ești gata de îmbarcare în cea mai captivantă aventură a vieții tale? Să începem!

Altfel despre fotbal sau despre un fotbal altfel. E demersul pe care vi-l propun si mi-l propun si mie. Nu e un slogan, e o realitate care ne obliga, in cele din urma, pe toti. Daca tot o traim, poate n-ar fi rau sa ne-o si explicam. Dincolo de senzatii trebuie sa fie intotdeauna o certitudine.
Photo ofJustin Stefan
Justin Stefan
Justin Stefan
Justin
(Justin Stefan)
https://justinstefan.ro